Vast huren

Ook bieden wij de mogelijkheid om vast een kantoor te huren. Van enkele maanden tot zo lang als u wilt.

Vast huren

Het is ook mogelijk om bij Stichting Novalis vast een ruimte te huren. Op deze manier wordt de betreffende ruimte enkel door u als huurder gebruikt. U kunt uw spullen achterlaten en het eventueel zelf aankleden met bijvoorbeeld foto’s, planten oid.
De prijzen voor vast huren op basis van een 1-jarig contract zijn als volgt:

Eenpersoonskamer van 20 m2
Prijs € 500,00 ( exclusief BTW ) per maand

Volledig gemeubileerd
Wi-Fi

Tweepersoonskamer van 30 m2
Prijs: € 600,00 ( exclusief BTW ) per maand

Wordt u onze nieuwe huisgenoot?

Wij zijn hartstikke blij dat u overweegt om onze nieuwste huisgenoot te worden. Ben u echter nog nog niet bekend met ons dan vragen wij u een afspraak te maken zodat wij u een rondleiding kunnen geven en u alle beschikbare ruimtes kunnen laten zien.
Als u ons wilt benaderen via ons telefoonnummer of ons e-mail adres dan plannen we snel een afspraak in!

01 Is er internet aanwezig?

Ja, door het gehele pand is er wi-fi aanwezig. Ook kan er indien gewenst een bekabelde verbinding aangeboden worden.

02 Mogelijkheid om te printen?

Ja, via de wi-fi verbinding kunt u onze printer aan uw computer toevoegen. Op deze manier kunt u printen via het netwerk.

03 Koffie en thee

Wij bieden diverse opties wat betreft ons aanbod van koffie en thee. U kunt gebruik maken van een arrangement of per kopje bestellen. Dit wordt dan bij uw factuur van de ruimte verrekend.

04 Een lunch?

Wij beschikken over een geweldige lunchcafé waar u van harte welkom bent.