De start van onze nieuwe website

Welkom op de website van Stichting Novalis. Wij zijn alweer geruime tijd bezig met onze werkzaamheden maar de website was een lange tijd in ontwikkeling. Er moest aan veel eisen voldaan worden en/of de mogelijkheden moesten geboden worden om hier in de toekomst op uit te bouwen.
Alle drie de stichtingen binnen het pand hebben de afgelopen maanden gebruikt om hun doelstelling uit te werken, connecties te maken en fundering te leggen voor de toekomst. Dit jaar zullen we ons vooral richten om op dezelfde koers te blijven varen.
Voor 2018 staan er al diverse leuke evenementen op de planning en zullen wij ook met onze Theatermakers met een hoop leuks komen. Blijf daarom ons vooral in de gaten houden via de website maar ook via onze social media platformen zoals Facebook & Instagram.